22.4.2024-21.5.2024
Koulutustyyppi
Täydennyskoulutus
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu rakennusalan ammattihenkilöille. Koulutukseen voi osallistua, vaikka ei vielä olisikaan kokemusta koulutuksessa käytettävistä digitaalisista apuneuvoista
maksuton
Lisätiedot

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta, ja se on suunniteltu ja toteutetaan yhdessä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Koulutukseen hakeudutaan TE-palvelujen nettisivuilta, jonne pääset viereisestä Hae koulutukseen -painikkeesta.

Digitaalisuuden hyödyntäminen työmaan toiminnan tehostamisessa

Koulutus perehdyttää osallistujat laaja-alaisesti digitaalisuuden mahdollisuuksiin ja sen hyötykäytön hyviin käytänteisiin talonrakennustyömailla. Koulutus lisää ymmärrystä siitä, millainen on tulevaisuuden rakennustyömaa ja miten se näkyy työnjohdon ja ammattihenkilöiden työssä.

Tarkemmat tiedot

Miksi täydennyskoulutus kannattaa?

Syvennä osaamistasi

Hanki uutta virtaa arkeen täydennyskoulutuksesta!

Voit syventää ja vahvistaa aiempaa osaamistasi tuoreella tiedolla käytännönläheisesti.

Verkostoidu

Ammatilliset verkostot ovat nykypäivänä kullanarvoisia.

Koulutuksissamme tapaat ihmisiä erilaisista organisaatioista ja tehtävistä. Pääset verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia muiden osallistujien kanssa.

Opiskele työn ohessa

Täydennyskoulutuksissamme opiskelet joustavasti työn ohessa ja voit soveltaa oppimaasi heti omaan työhösi.

Tuemme sinua työn ja opiskelun yhdistämiseen liittyvissä kysymyksissä vuosien kokemuksella.

Voisit olla kiinnostunut näistä koulutuksista

Aihepiiri
digitalisaatio